Lediga tjänster

Yrkesinriktning: Försäljning

Titel: Kundansvarig

Arbetsbeskrivning:
NeH fortsätter att expandera och söker nu ytterligare kompetenta medarbetare till vårt Örebrokontor. På företagssidan behöver vi förstärka vårt kundteam med en självgående Key Account Manager.

Våra kunder är stora etablerade företag, ofta kedjor eller liknande som finns i hela Sverige. NeH erbjuder sina kunder en totallösning för profilprodukter, evenemang och design. Som kund hos oss har man alltid en eller ett flertal webbutiker där företagen beställer produkter som distribueras genom NeH´s logistikcenter.

Som Key Account Manager kommer du att ansvara för ett antal av våra kunder, och själv ansvara för hela flödet. Allt från dagliga frågor gällande leveranser och sortiment till att förbereda samt genomföra kvartalsmöten, allt i ett tätt samarbete med vår designavdelning. I rollen som Key Account Manager krävs det både att du har god administrativ förmåga parallellt med att du ser kundernas behov på kort sikt samt utvecklingspotential på längre sikt.

Vi söker dig som tar egna initiativ, är engagerad och strukturerad, samt har ett driv att alltid uppnå både goda resultat och kundrelationer. Det är meriterande med erfarenhet av B2B-försäljning, gärna från profilbranschen.

Vi värdesätter även nedan egenskaper:

- Är van att jobba med kunder i fokus.
- Är lösningsorienterad.
- Har arbetat med projektledning.
- Har tidigare erfarenhet av försäljning.
- Trivs i en dynamisk och flexibel arbetsmiljö.
- Behärskar engelska bra i tal och skrift.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Rekryteringsarbetet sker löpande, så skicka in din ansökan direkt!
Sista ansökningsdag 10 mars.

Läs gärna mer om företaget NeH på
www.neh.com.

_______________________________________________________________

 


Per Karlsson,
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 070-611 99 14
alt
Fredrik Jacobsson,
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 070-554 00 87

This web site was created by NeH 2017 © All rights reserved NeH Svenska AB, Nasta Herrgård, 702 27 Örebro, +46(0)19-14 60 00, info@neh.com