Datum: 1 mars 2021

Elitloppet inleder långsiktigt samarbete med NeH


Elitloppet inleder långsiktigt samarbete med NeH.

NeH och Elitloppet ingår ett flerårigt samarbetsavtal med målet att stärka Elitloppets varumärke och skapa en stark tillhörighet bland alla partners och besökare. Samarbetet inbegriper alla delar av Elitloppets produktprofilering och exponering.

Elitloppet är ett av världens mest prestigefyllda travlopp med hästar och besökare från hela världen. Elitloppet har byggt upp en inramning kring loppet som skapar en unik stämning för alla besökare. Ett viktigt mål med samarbetet är att stärka upplevelsen för alla på plats med moderna och attraktiva merchandise. Genom samarbetet med NeH får Elitloppet tillgång till NeH:s långa erfarenhet av profilprodukter och kunskap om att arbeta med evenemang.

Att stärka Elitloppet mot de primära målgrupperna är en stor del av NeH:s uppdrag, men målet med samarbetet är också att NeH med sin erfarenhet och nätverk inom evenemang ska bidra till Elitloppets långsiktiga utveckling.

-

“Det är en mycket spännande utmaning att få långsiktigt arbeta med ett av Sveriges allra största evenemang. Vi ser med stor tillförsikt fram emot att tillsammans med Elitloppet utveckla deras produkt.”, säger Peter Hultqvist, Försäljningschef på NeH.

-

”NeH är Sveriges ledande och mest erfarne leverantör av profilproduktlösningar för evenemang och den erfarenhet och kunskap som de bidrar är exakt vad Elitloppet behöver för att ta nästa steg och utveckla produkten.”, säger Erik Hall, Försäljningschef Solvalla (Elitloppet).

Om Elitloppet
Elitloppet är huvudattraktionen under Elitloppshelgen som arrangeras på Solvalla i Stockholm den 28 – 30 maj 2021. Elitloppet är ett inbjudningslopp där 16 hästar tävlar i två olika försök med åtta hästar i vardera.

Om NeH
NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

Kontakter

Erik Hall
Solvalla
erik.hall@solvalla.travsport.se

Peter Hultqvist
NeH Svenska AB
peter.hultqvist@neh.com