Datum: 1 februari 2021

NeH Officiell Partner till Parasport Sverige


NeH blir Officiell Partner och ny leverantör till Svenska Parasportförbundet & Sveriges Paralympiska Kommitté (Parasport Sverige) vad gäller event- och profilprodukter. Samarbetet sträcker sig över Paralympics i Peking 2022.

Parasport Sverige har en målsättning att på ett bredare sätt tillgodo se sin verksamhet och dess partners med ett fullödigt sortiment inom event- och profilprodukter. För att göra detta möjligt har Parasport Sverige ingått ett samarbete med NeH som skall tillgodose de behov som finns internt samt för samarbetspartners.

– NeH är stolta över att få presentera samarbetet med Parasport Sverige. NeH har ett brett och historiskt långt engagemang i den svenska idrottsrörelsen och är i dag leverantör till de flesta stora idrottsförbunden. Vi hoppas kunna skapa mycket värde för Parasport Sverige och dess partners, säger Peter Holm, vd på NeH.

– Vi ser fram emot att få samarbeta med NeH och är säkra på att vi tillsammans kan skapa kreativa lösningar för våra kampanjer och events samt för våra olika partners. NeH levererar produkter och lösningar av högsta nivå, säger Tomas Sandö Brandt, partneransvarig på Parasport Sverige.

Parternas ambition är att bygga ett långsiktigt arbete och samarbetet inleds med ett tvåårigt avtal som sträcker sig till 31 december 2022.

Svenska Parasportförbundet och Sveriges Paralympiska Kommitté är ett av 71 Specialidrottsförbund (SF) inom Riksidrottsförbundet (RF) och administrerar idrott för personer med rörelsenedsättning, synnedsättning och intellektuell funktionsnedsättning inom 15 idrotter med ca 37 000 medlemmar organiserade i ca 500 föreningar.
Parasportförbundet innehar även rollen som Sveriges Paralympiska Kommitté med ansvar för den paralympiska idrotten och Sveriges deltagande i Paralympics.
Parasportförbundet leder också arbetet med Special Olympics Sweden, som är bredd- och motionsidrott för personer med intellektuell funktionsnedsättning.
Notering: Paralympics är Parasportens motsvarighet till de Olympiska Spelen.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster. NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

Kontakter

Tomas Sandö Brandt
Svenska Parasportförbundet &
Sveriges Paralympiska Kommitté
070-653 33 13

Peter Holm
NeH Svenska AB
070-211 99 95