Datum: 9 oktober 2018

Svenska Handbollslandslaget förlänger med NeH

NeH inledde sitt samarbete med Svenska Handbollslandslaget 2015 och året efter ansvarade NeH även all souvenirförsäljning på EM i Sverige. Det är med glädje som NeH nu har förlängt detta avtal 3 år till. Fokus är att stärka Svenska Handbollslandslagets varumärke och generera intäkter genom försäljning av souvenirer, men också utveckla Handbollsskolan tillsammans med Svenska Handbollslandslaget och bredda sortiment och distribution av kläder till domarna.

Svenska Handbollslandslagen har idag ett stort genomslag i Sverige genom två populära landslag. Utöver landslagens goda resultat och uppskattade profiler så kommer ett EM 2020 som kommer att öka uppmärksamheten för handbollen. NeH ser med stor tro på de kommande åren då vi utöver ovan även kommer att ha fokus på att arbeta ännu närmare Svenska Handbollslandslagets partners.

  • ”Att efter tre år och ett hemma-EM få möjligheten att fortsätta utveckla svensk elithandboll är vi mycket glada för. Vi har under diskussionerna med Svenska Handbollslandslaget identifierat en rad möjligheter som vi tillsammans hoppas realisera under kommande tre år”, säger Peter Holm, VD på NeH.

Mer information om Svenska Handbollslandslaget hittar du på http://www.handbollslandslaget.se/

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

https://neh.com/images/handboll_nyheter.jpg
Länkar
www.neh.com
Kontakter
Peter Holm
VD, NeH
070-211 99 95
peter.holm@neh.com