Datum: 3 oktober 2018

NeH förlänger samarbetet med Svenska Simförbundet

NeH och Svenska Simförbundet, som sedan flera år har ett samarbete kring förbundets simmärken, profilprodukter och gåvor, har nu enats om en förlängning av samarbetet i ytterligare 3 år.

Parterna vill under den kommande perioden satsa mer på profilprodukter för att stärka svensk simning, nu när den skördar stora framgångar med stjärnor som är goda förebilder.

Även Simförbundets prisbelönta projekt för allas lika värde med Simborgarmärket i regnbågsfärger som lanserades tidigare i år, var en framgångsrik satsning som parterna vill bygga vidare på med liknande projekt.

  • ”Att få arbeta med Svensk Simidrott och leverera deras simmärken som vi alla burit så stolta är mycket inspirerande. Att vi i år fick göra just detta Simborgarmärket till en symbol för allas lika värde, tar detta arbete till en ny nivå och vi är mycket stolta att få vara en del av förbundets projekt”, säger Peter Holm, VD för NeH.

NeH kommer fortsatt att tillverka och distribuera alla simmärken de kommande 3 åren.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

https://neh.com/images/simforbundet_nyheter.png
Länkar
www.neh.com
Kontakter
Peter Holm
VD, NeH
070-211 99 95
peter.holm@neh.com