per.danielsson@neh.com
" />
Datum: 23 april 2019

NeH investerar i Sveriges modernaste transferproduktion

NeH fortsätter att satsa på Nordens största maskinpark och investerar i en helt ny automatiserad transferproduktion. Med högre kapacitet och effektivare hantering kan vi erbjuda våra kunder bästa möjliga tillgänglighet och leverera med ännu bättre kvalité och service.

Investeringen i det nya transfersystemet INO Print Line SA6 mångdubblar både produktionskapaciteten och effektiviteten. Genom att automatisera flera steg i transferproduktionen, som tidigare skötts manuellt, blir arbetsflödet betydligt snabbare och effektivare och ökar kvaliteten. Detta öppnar också dörrar för helt nya arbetsrutiner och fördelningar av arbetskraft som positivt påverkar NeH:s produktionskapacitet och flexibilitet överlag.

"Denna investering innebär att NeH står för Sveriges modernaste transferproduktion och höjer därmed standarden ytterligare för vad våra kunder kan förvänta sig i både kvalité och service från en profilproduktsleverantör." säger produktionsansvarig Anneli Holm.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

https://neh.com/images/transferproduktion.jpg
Kontakter
Per Danielsson
070-211 99 97
per.danielsson@neh.com