Datum: 20 september 2018

NeH levererar souvenirer till Alpina VM i Åre 2019

Under två veckor, 4 - 17 februari, kommer världens bästa skidåkare till Åre för att göra upp om de åtråvärda världsmästerskapstitlarna. Både backar och by står redo för den stora alpina folkfesten efter månader av gedigna förberedelser och NeH öppnar dörrarna till sina souvenirbutiker.

Vem minns inte folkfesten 2007 med välbehag och inte minst Anja Pärssons bragd med 3 guld, ett silver och ett brons? Dessutom blev evenemanget en ekonomisk succé och förhoppningsvis kan historien upprepa sig.

NeH kommer att sälja sina produkter via den officiella webbutiken samt ha stor tillgänglighet på plats i Åre med flera försäljningsställen, allt för att så många fans som möjligt ska komma hem med ett minne.

  • ”Som flerårig samarbetspartner till Ski Team Alpint och officiell leverantör till Åre senast när VM gick här 2007, är det extra roligt att nu få vara en del även av Åre 2019. Vi är mycket glada över att Åre 2019 valt NeH som leverantör av souvenirer och profilprodukter. Vi ser även många synergier för detta event då NeH är leverantör till både Skistar, Ski Team Alpint och Åre 2019”, säger Peter Holm, VD för NeH.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

https://neh.com/images/alpinavm_nyheter.jpg
Länkar
www.neh.com
Kontakter
Peter Holm
VD, NeH
070-211 99 95
peter.holm@neh.com