Datum: 8 februari 2019

NeH och Gothia Cup inleder ett flerårigt samarbete

Gothia Cup och NeH har ingått ett långsiktigt samarbete där NeH blir leverantör och partner till Gothia Cup. NeH blir Officiell Partner till Gothia Cup och kommer att ansvara för att utveckla merchandisekonceptet och den upplevelse som Gothia Cup bjuder på under de kommande 5 åren.

I det framtida samarbetet mellan Gothia Cup och NeH kommer NeH ta ett helhetsansvar för Gothia Cups produktprofilering och merchandise. Det gemensamma målet med samarbetet är att skapa fler minnen från Gothia Cup genom en modern kollektion av profilprodukter och kringtjänster som ökar mervärdet, som t.ex. möjligheten för lag att köpa Gothia Cup-märkta produkter med sina egna klubbmärken.


NeH och Gothia Cup ska också tillsammans utveckla upplevelsen och miljön kring butikerna, både fysiskt som online.

  • “Gothia Cup är ett fantastiskt projekt där unga människor får träffas och genom fotboll bygga broar över hela världen. Vi ser mycket fram emot att bidra till denna upplevelse de kommande åren och är mycket stolta över att Gothia Cup valde oss som leverantör.”, säger Peter Holm, VD på NeH.

  • ”Vi är mycket glada att presentera NeH som ny Officiell Partner till turnering. Vi ser fram emot ett långt och utvecklande samarbete, där vi tillsammans lyfter vår produktprofilering och merchandise till en helt ny nivå, säger Thomas Anderson, Försäljning och affärsutveckling för Gothia Cup.

Gothia Cup är världens största och mest internationella fotbollsturnering för ungdomar. Varje år deltar runt 40 000 deltagare, med runt 1700 lag, från ett 80-tal nationer. Gothia Cup är Sveriges största årligen återkommande evenemang.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

https://neh.com/images/gothiacup.png
Länkar
www.neh.com
Kontakter

Thomas Anderson
Försäljningschef, BK Häcken
thomas.anderson@bkhacken.se

Peter Holm
VD, NeH
070-211 99 95
peter.holm@neh.com