Datum: 1 juli 2018

NeH tecknar Partneravtal med Stockholm Live

NeH och Stockholm Live har ingått ett flerårigt samarbetsavtal med fokus att tillsammans utveckla Stockholms Lives produktprofilering ur alla aspekter. Utöver att stärka Stockholms Lives profil ska fokus ligga på ökad försäljning både till konsument och till Stockholms Lives andra Partners.

Samarbetet innebär bland annat att all personal som arbetar på de arenor i Stockholm som Stockholm Live ansvarar, d v s Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena, kommer att bära kläder märkta med NeH.

  • ”Vi är förstås riktigt stolta över samarbetet med Stockholm Live. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Så sett till antalet kundmöten per år så ger det stora möjligheter till att förstärka varumärkesupplevelserna runt arenorna”, säger Peter Holm, VD för NeH.

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor och är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang. För mer information, se www.stockholmlive.com samt www.aegworldwide.com.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

https://neh.com/images/stockholmlive_nyheter.jpg
Länkar
www.neh.com
Kontakter
Peter Holm
VD, NeH
070-211 99 95
peter.holm@neh.com