Datum: 9 januari 2019

NeH och Svenska Fotbollförbundet ingår ett mångårigt samarbeteSvenska Fotbollförbundet (SvFF) och NeH har ingått ett samarbete där NeH blir leverantör och partner till SvFF. NeH blir Officiell Partner till SvFF och kommer att ansvara för en rad viktiga områden för SvFF:s verksamhet under de kommande sex åren.

I det framtida samarbetet kommer NeH att vara en viktig och central partner i att utveckla och marknadsföra SvFF:s merchandise, profilprodukter och evenemangsprofilering. Samarbetet omfattar flera områden där de viktigaste är profilprodukter för SvFF:s verksamhet, merchandise för alla fans, gåvor, give-aways, expo och dekor samt medaljer och priser. NeH kommer också tillgodose SvFF:s alla märkningar av kläder, inklusive landslagens matchkläder och träningskläder från adidas.

Utöver det kommer NeH att tillsammans SvFF utveckla den officiella supportershopen och domarshopen.

  • ”NeH är mycket glada och stolta att få arbeta med SvFF och utveckla Fotbollsförbundets varumärken genom exponering och profilering. Vi kommer att investera mycket i samarbetet för att säkerställa att Svenska Fotbollförbundet får den service och de produkter som krävs, säger Peter Holm, VD på NeH.

Samarbetet är strategiskt viktigt för SvFF då NeH kommer att bidra till viktiga delar i utvecklingen av SvFF och dess verksamhet. För att nämna några så ingår NeH i den satsning som ska leda till att öka antalet deltagare i SvFF:s fotbollsskola samt skapa en större tillgänglighet för SvFF profilerade produkter i marknaden.

  • ”Vi är glada att vara överens med NeH om ett flerårigt avtal. De har en stark position på marknaden eftersom de levererar en helhet i form av att vara såväl stor tryckpartner som logistikpartner och producent samt distributör av SvFF profil- och eventprodukter. NeH kommer i nära samarbete med vår officiella materialleverantör adidas hjälpa till att skapa en komplett SvFF kollektion med effektiv distribution”, säger Mikael Jiffer, Marknad- och försäljningschef på Svenska Fotbollförbundet.

Om SvFF
Svenska Fotbollförbundet (SvFF) är Sveriges största idrottsförbund med cirka 3 000 föreningar, närmare miljonen medlemmar och nära 500 000 aktiva utövare. SvFF:s uppgift är att administrera och utveckla fotbollen i Sverige. SvFF ansvarar också för landslagsverksamheten, från flick- och pojklandslag för 15-åringar hela vägen upp till dam- och herrlandslagen. SvFF:s arbete med värdegrundsfrågor bedrivs inom initiativet Alla är olika, olika är bra.

Om NeH
NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

https://neh.com/images/neh-svff-officiell-partner.png
Länkar
www.neh.com
Kontakter

Peter Holm
VD, NeH
070-211 99 95
peter.holm@neh.com

Mikael Jiffer
Marknads- och försäljningschef Svenska Fotbollförbundet
070-575 86 00
mikael.jiffer@svenskfotboll.se