Datum: 4 september 2020

NeH officiell leverantör till Sveriges Olympiska KommittéNeH blir partner till Sveriges Olympiska Kommitté och ska leverera eventprodukter till SOK. Samarbetet sträcker sig initialt över OS i Peking 2022 och målet är att utveckla samarbetet på ännu längre sikt.

Efter OS i PyeongChang 2018 så inledde Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) ett samarbete med en ny leverantör av kläder, UNIQLO. Detta samarbete öppnade för möjligheten att på ett bredare sätt tillgodose SOK och dess partners med ett brett sortiment av produkter för att kommunicera sitt engagemang inom den svenska olympiska rörelsen.

För att möjliggöra detta och skapa en effektiv hantering av eventprodukter har Sveriges Olympiska Kommitté ingått ett samarbete med NeH, som på ett enkelt och effektivt sätt ska tillgodose alla partners behov av event- och profilprodukter. Utöver att förse Sveriges Olympiska Kommitté och dess partners med produkter så ska NeH också leverera gåvor och eventlösningar till SOK.

  • NeH är stolta över att få presentera samarbetet med Sveriges Olympiska Kommitté. NeH har ett brett och historiskt långt engagemang i den svenska idrottsrörelsen och är i dag leverantör till de flesta stora idrottsförbunden. Att nu tillsammans med UNIQLO också få leverera till SOK är en stor ära och möjlighet för NeH. Vi hoppas kunna skapa mycket värde för Sveriges Olympiska Kommitté och SOK:s partners, säger Peter Holm, vd på NeH.

  • SOK ser fram emot att återigen få samarbeta med NeH och är säkra på att vi tillsammans kan skapa kreativa lösningar för SOK:s events och skapa smarta lösningar för SOK:s olika partners. NeH levererar produkter och lösningar av högsta nivå, säger Tobias Hauff, marknadschef på SOK.

Sverige Olympiska Kommitté är en ideell organisation som består av de idrottsförbund som finns på det olympiska programmet. SOK bildades 1913 och är ansvarig för de olympiska frågorna i Sverige. SOK:s vision är att Sverige ska vara en framgångsrik idrottsnation med medaljkapacitet i många idrotter.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster. NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

https://neh.com/images/logo-sok-news.png
Länkar
www.sok.se
Kontakter

Peter Holm
VD, NeH
070-211 99 95

Tobias Hauff
marknadschef
076-569 79 47