Datum: 29 maj 2018

NeH tecknar avtal med Åbro Bryggeri

NeH är ny leverantör till Åbro Bryggeri av profilprodukter. Avtalet är flerårigt och omfattar hela NeH:s sortiment. Det innebär även att NeH anställer ytterligare personal i Örebro.

Åbro sökte en leverantör som kan leverera ett modernt och flexibelt profilproduktprogram på ett hållbart sätt för kategorierna profilprodukter, gåvor, exponeringsmaterial och evenemang för att stärka Åbro och de olika restaurangernas profil och varumärken.

NeH och Åbro har ingått ett flerårigt avtal som bygger på en successiv utrullning av produkter inom alla kategorier, allt för att hållbarhet och kvalitet inte skall tummas på. En viktig del i denna utrullning är NeH:s egna produktion som möjliggör en bred kollektion utan för stor kapitalbindning.

  • NeH och Åbro Bryggeri har väldigt liknande företagskulturer. Vi delar dessutom synen på vikten av hållbarhet ur alla perspektiv, vilket är en viktig pelare i detta nya samarbete. Vi är mycket glada över att få inleda ett samarbete med anrika Åbro och ser fram emot att utveckla deras profilkoncept mot alla kanaler, fortsätter Peter Holm, VD på NeH.

Mer information om Åbro hittar du här: http://www.abro.se/om-oss/abro-i-korthet

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

https://neh.com/images/abro_nyheter.jpg
Länkar
www.neh.com
Kontakter
Peter Holm
VD, NeH
070-211 99 95
peter.holm@neh.com