Datum: 29 september 2018

Scania väljer NeH

Scania Sverige blir ny helhetskund till NeH där man skall leverera produkter och tjänster inom samtliga kategorier som NeH erbjuder. Avtalet är flerårigt och innefattar hela värdekedjan från design och produktkvalitet till lagerhållning, leverans och uppföljning.

Utöver vårt sortiment inom profilprodukter så levererar vi även trycksaker som affischer och dekaler, broschyrer och produktblad, kontorsmaterial som kuvert och visitkort och kompletta utställningspaket för Employer Branding.

  • ”NeH har efter en omfattande upphandling blivit vald som leverantör till Scania Sverige, vilket vi är mycket stolta för”, säger Peter Holm, VD för NeH.

NeH ser med sin egen produktion i botten en stor potential att utveckla skräddarsydda koncept för sina helhetskunder som Scania. Inte minst webbutikerna tillsammans med effektiva logistiklösningar skapar stora möjligheter för kunderna att både minimera lager och säkerställa varumärkesupplevelsen.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

https://neh.com/images/scania_nyheter.jpg
Länkar
www.neh.com
Kontakter
Peter Holm
VD, NeH
070-211 99 95
peter.holm@neh.com