Datum: 20 maj 2020

NeH stöttar Gothia Cup i kristider

NeH är Official Partner till Gothia Cup och ansvarar för att utveckla merchandisekonceptet för världens största ungdomsturnering. Trots att årets Gothia Cup ställdes in på grund av coronapandemin, väljer nu NeH att förlänga samarbetet, över 2024.

Gothia Cup och NeH ingick 2019 ett långsiktigt samarbete där NeH blir leverantör och partner till Gothia Cup. Utvärderingen efter premiäråret tillsammans, gör att parterna väljer att förlänga samarbetet redan nu, fastän årets Gothia Cup ställdes in som en följd av coronapandemin.

“Vi hade ett mycket fint samarbete med Gothia Cup under 2019 och för oss är det en självklarhet, med förra årets fina utfall, att stötta Gothia Cup detta tuffa 2020 och förlänga vår satsning tillsammans över 2024. Vi ser mycket fram emot 2021 års upplaga av Gothia Cup!”, säger Peter Holm, VD på NeH.

”Stöttningen från NeH betyder mycket, speciellt nu när vi som mest behöver det. Vi har många nya idéer tillsammans med NeH som vi får visa upp 2021, säger Thomas Anderson, försäljningschef på Gothia Cup.

Gothia Cup är världens största och mest internationella fotbollsturnering för ungdomar. Varje år deltar 1700 lag, med cirka 35 000 deltagare, från ett 80-tal länder. Gothia Cup är Sveriges största årligen återkommande evenemang.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster. NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

https://neh.com/images/gothiacup2.jpg
Länkar
www.neh.com
Kontakter

Thomas Anderson
Försäljningschef, Gothia Cup
070-419 28 44
thomas.anderson@gothiacup.se

Peter Holm
VD, NeH
070-211 99 95
peter.holm@neh.com