Datum: 9 juni 2020

NeH och Volkswagen Group Sverige förlänger sitt samarbete

Volkswagen Group Sverige AB och NeH har haft ett 9-årigt samarbete där NeH är leverantör av koncernens profilprodukter. Parterna har enats om att samarbetet är fortsatt starkt och utvecklas och väljer att förlänga det ytterligare 3 år.

Målet med samarbetet är fortsatt effektivisera hanteringen av profilprodukter i samtliga led och utveckla kollektioner för att bättre stärka koncernens alla varumärken. Samarbetet omfattar profilprodukter, presentprodukter, dekorprodukter, evenemangsprodukter och produkter ur VW Collection och Audi Collection från Tyskland.

“Vi, som Volkswagen Group Sverige AB, anser att vi hela tiden utvecklar vårt samarbete och att NeH fortsatt har de produkter och tjänster som VW-gruppen efterfrågar och då är det självklart roligt att få förtroendet ytterligare 3 år.”, säger Peter Holm, VD på NeH.

”Volkswagen Group Sverige AB är en komplex organisation med stor bredd på efterfrågade produkter och tjänster. Vid vår genomlysning av NeH kan vi konstatera att de fortsatt utvecklar vårt genomslag med deras produkter och tjänster och det gjorde valet att fortsätta samarbetet enkelt.”, säger Lollo Löv-Brundell, inköpsansvarig på Volkswagen Group Sverige AB.

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och marknadsför bilar av märkena Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT och Porsche. Under 2019 sålde Volkswagen Group Sverige AB och dess märken totalt 98 400 personbilar och hade därmed en marknadsandel på 27,63 procent av den svenska personbilsmarknaden. Dessutom sålde vi 14 832 lätta transportbilar vilket är 27,6 procent av transportbilsmarknaden. Volkswagen Group Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Europas största biltillverkare Volkswagen AG, som sålde 10,97 miljoner bilar på världsmarknaderna under 2019.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster. NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

https://neh.com/images/vw-group-image.jpg?2
Länkar
www.neh.com
Kontakter
Peter Holm,
VD, NeH
070-211 99 95