Datum: 13 december 2019

Partille Cup och NeH ingår ett långsiktigt samarbete

Partille Cup, världens största handbollsturnering, och NeH har ingått ett flerårigt brett samarbete där NeH blir leverantör och partner till Partille Cup. NeH blir Officiell Partner till Partille Cup och tillsammans ska parterna utveckla profileringen kring hela evenemanget och addera till den stora upplevelse det är för ungdomarna att delta i turneringen.

Samarbetet mellan Partille Cup och NeH omfattar ett helhetsansvar för produktprofilering och merchandise. Målet med samarbetet är att skapa fler minnen från Partille Cup genom en attraktiv kollektion av profilprodukter och kringtjänster. NeH ska också bidra med sin erfarenhet att skapa en god eventmiljö på alla samlingsplatser.

“Att få vara en del och bidra till detta positiva evenemang som för samman barn från hela världen är mycket stimulerande. Ett evenemang som Partille Cup är så mycket mer än idrott och vi vill med Partille Cup utveckla detta fantastiska evenemang och leverera fler upplevelser för alla deltagare och åskådare.”, säger Peter Hultqvist, Försäljningschef på NeH.

Fredrik Andersson, Generalsekreterare för Partille Cup, säger “Vi är väldigt glada över samarbetet med NeH. Tillsammans kommer vi lyfta vår produktprofilering och merchandise till en helt ny nivå. Sortiment och utformning kommer att bli helt unikt bland handbollsturneringar. Ser verkligen fram mot att få presentera allt för våra deltagare till sommaren”.

Partille Cup är världens största och mest internationella handbollsturnering för ungdomar. Sedan 1970 har vi trott på kraften i handboll och genom idrott skapar vi en gemenskap av människor från olika kulturer och levnadssätt.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster. NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

För mer information, vänligen kontakta:
NeH: Peter Hultqvist, Försäljningschef, 0706-00 08 12 (www.neh.com)
Partille Cup: Fredrik Andersson, Generalsekreterare, 031-340 07 92 (www.partillecup.com)

https://neh.com/images/partillecup-release.jpg
Länkar
www.neh.com
Kontakter

Peter Hultqvist
Försjälningschef
0706-00 08 12

Fredrik Andersson
Generalsekreterare
031-340 07 92