Datum: 28 november 2018

Ski Team Alpint förlänger med NeH

NeH inledde sitt samarbete med Ski Team Alpint 2013 och det är med stolthet som NeH nu har förlängt detta avtal 3 år till. Fokus är att stärka Ski Team Alpints varumärke genom att arbeta med profilprodukter och gåvor för att stärka direkta relationer med Ski Team Alpint samt bredda distributionen av souvenirer, expo och dekor för att nå ut till den breda massan.

Alpin skidåkning är enligt undersökning Sveriges fjärde mest populära idrott och mediebevakningen är omfattande. Dessutom har Ski Team Alpint ett mycket starkt varumärke med bred partnerstruktur. Så NeH ser med tillförsikt fram emot de kommande åren då vi bland annat kommer att ha fokus på att arbeta ännu närmare övriga partners för att öka aktiveringen ytterligare.

  • Vi ser det som en styrka för samarbetet med Ski Team Alpint att NeH är partner till både Skistar och flera andra partners. Under 2019 kommer ju VM att gå av stapeln i Åre under februari och då ser vi att stora synergier kan skapas genom fokuserade samarbeten, säger Peter Holm, VD på NeH.

Mer information om Ski Team Alpint hittar du på https://www.skidor.com/Grenar/Alpint/.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

https://neh.com/images/skiteam_nyheter.jpg
Länkar
www.neh.com
Kontakter
Peter Holm
VD, NeH
070-211 99 95
peter.holm@neh.com