Datum: 19 december 2018

Spotify startar nytt friskvårdsprojekt med adidas och NeH

NeH och adidas lanserar tillsammans två webbutiker riktade mot alla som arbetar på och mot Spotify world-wide. Satsningen görs för att stimulera rörelse bland anställda. De tjänar poäng vid aktivitet som kan lösas in mot attraktiva adidas produkter märkta med Spotify.

Konceptet är enkelt. Tillsammans med sina kollegor så skapar man gemensamma Fitness Activities på kontoret. I början av varje månad så rapporterar man hur många aktiviteter man varit med på under förra månaden via en webtjänst. Varje aktivitet genererar ett värde och månandens samlade värde skickas ut som en voucher via e-post. Denna kan sedan användas för inköp av träningskläder och produkter ur ett specialsortiment från adidas som är brandat med Spotify. Om man inte samlat ihop tillräckligt med vouchers under månaden kan man spara till nästa månad. Man kan även delbetala med kreditkort om man skulle vilja det.

  • Det är en mycket intressant satsning av Spotify som är rolig och lärorik att vara med på. Konceptet gör ju alla till vinnare. Bättre hälsa, lägre sjukfrånvaro och glädjen av att göra något kul med kollegorna är ju bara några av alla de positiva effekterna, säger Peter Holm, VD för NeH.

  • Vi tycker att vi börjar se en trend här. Allt fler företag har insett vikten av att ta hand om sin personal på ett proaktivt sätt. Tidigare i år så lanserade Scandic Hotels i Sverige sin hälsosatsning Health Club för sina anställda och vi tror att vi kommer att se fler företag lansera spännande koncept framöver, fortsätter Peter Holm.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

https://neh.com/images/spotify_nyheter.jpg
Länkar
www.neh.com
Kontakter
Peter Holm
VD, NeH
070-211 99 95
peter.holm@neh.com