Datum: 11 maj 2020

Elon väljer NeH för att stödja företagets omprofilering

Elon genomgår en stor förändring med både varumärke och butikskoncept. Många delar i erbjudandet till konsument revideras, allt för att rusta för den förändring som detaljhandeln genomgår. En del i detta arbete är att stärka sin profil och har valt NeH som helhetsleverantör för profilprodukter och för att utveckla koncept för alla användningsområden, allt från arbetskläder till exponering, förbrukningsmaterial, trycksaker, give-aways, evenemangs- och kampanjprodukter.

Upplevelsen för konsument oavsett kanal blir allt viktigare och framförallt i butik med den allt snabbare tillväxten on-line. En del i det nya konceptet är genom profilprodukter stärka varumärke och konsumentens upplevelse och därigenom öka lojaliteten till Elon.

“Det är mycket inspirerande att Elon valt NeH till sin leverantör av profilprodukter och som viktig partner i sitt varumärkesbygge. Vi ser mycket fram emot ett tätt samarbete där vi tillsammans successivt stärker upplevelsen för konsumenten. Extra kul att båda företagens huvudkontor finns i Örebro där vi ser vissa synergier i samarbetet.”, säger Peter Holm, VD på NeH.

Christian Dahlborg, CMO, Elon Group
“Vi letade efter en partner som har både kapaciteten och möjligheten att hjälpa oss att ta näst steg i utvecklingen av Elon. NeH kom in i början av vår förändringsresa med uppdateringen av Elon varumärket och hjälper oss att skapa ett omisskännligt varumärke på den nordiska marknaden.”

Elon är ett ledande företag för den frivilliga fackhandeln inom hemprodukter, och finns i de nordiska länderna Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. I Sverige finns idag ca 300 Elon-butiker. Elons fokus ligger på vitvaror och andra hushållsprodukter som gör kundens vardag lite enklare. Elon finns med kunskap och service på en ort nära kunden, men valet att handla på Elons hemsida och att få varan hemlevererad – eller själv hämta ut i närmaste butik - finns även. Butiken kan också vara behjälplig med bortforsling av kundens gamla vitvara och hjälpa till med installation av den nya produkten.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster. NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

För mer information, vänligen kontakta:
NeH: Peter Holm, VD, 0702-11 99 95 (www.neh.com)
Elon: Christian Dahlborg, Marknadschef, 0708-62 41 00

https://neh.com/images/elongroup.jpg
Kontakter

Peter Holm
VD
0702-11 99 95

Christian Dahlborg
Marknadschef
0708-62 41 00