NyheterKontakt

  • info@neh.com
    Tel: 019-146000
    Nasta gård 1
    SE-702 27 ÖREBRO
Datum: 12 maj 2015

NeH fortsätter satsa med svensk idrott

NeH har under 4 decennier arbetat nära svensk idrott och hjälpt förbund och klubbar att utveckla sina varumärken via innovativa profilproduktprogram. Genom de unika avtalen NeH nu har ingått med SHL och Riksidrottsförbundet (RF) fortsätter NeH sin satsning på att stödja klubbar och förbund att stärka deras varumärken och öka intäkterna via nya kanaler.

För att kunna möta efterfrågan från SHL, förbund och klubbar och leverera med god kvalitet startar NeH ett nytt affärsben fullt fokuserat på idrott. Peter Hultqvist, som tidigare varit anställd på NeH och som har en bred erfarenhet av svensk idrott, har antagit utmaningen att leda satsningen. Peter har 25 års erfarenhet av profilprodukter och en stor del av denna tid har han arbetat fokuserat på klubbar och förbund.

“NeH är mycket stolta över det förtroende som SHL och RF har gett oss och vi är mycket glada för att Peter Hultqvist valt att komma tillbaka till NeH och bära huvudansvaret för vår satsning och breda investering på svensk idrott”, säger Peter Holm, VD på NeH.

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många företag starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland.
http://mediabank.neh.com/neh.com/press/svenskidrott.jpg
Länkar
www.neh.com
Kontakter
NeH: Peter Holm
070-211 99 95