NyheterKontakt

  • info@neh.com
    Tel: 019-146000
    Nasta gård 1
    SE-702 27 ÖREBRO
Datum: 19 januari 2015

NeH ingår samarbete med SHL, RF och VM i Ishockey

NeH har ingått samarbetsavtal med SHL (Svenska Hockeyligan), Riksidrottsförbundet (RF) och VM i ishockey med Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) för att stärka sin ställning inom evenemang. Genom dessa avtal får NeH en unik position på evenemangsmarknaden inom profilprodukter och kan utöka sin service till sina företagskunder kopplad till dessa.

Avtalen sträcker sig över de tre kommande åren och målet är att med NeHs erfarenhet inom evenemang kunna stärka varumärket och skapa nya intäkter för SHL, RF och IIHF. Det ger också NeH tillfälle att arbeta med en bredd av evenemang som ger exklusiva möjligheter för NeHs kunder.

“Avtalet med NeH ger oss en unik förutsättning att utveckla vårt profilprogram centralt. NeH har en gedigen erfarenhet av svensk ishockey och den tillsammans med SHLs varumärke ser vi flera möjligheter att stärka SHL”, säger Jörgen Lindgren, VD på SHL.

NeH samarbetar sedan 1994 med svensk ishockey och Tre Kronor. Avtalet med SHL är ytterligare ett steg för NeH att kunna stödja och ge företagskunder möjligheter att bygga sin kommunikation kopplat till svensk ishockey.

”NeH har en lång erfarenhet och kompetens att jobba med profilprodukter inom idrotten vilket är en trygghet. Vi har redan nu utvecklat ett bra samarbete inom ramen för SM-veckan och vi ser fram emot att fortsätta vårt gemensamma arbete för svensk idrott”, säger Birgitta Ljung, generalsekreterare på Riksidrottsförbundet.

Avtalet med RF ger NeH möjligheten att skapa profilproduktprogram för alla förbund och utvecklingscentret Bosön. Dessutom genererar det flera tillfällen för NeHs företagskunder att bredda sitt engagemang inom svensk idrott.

“Det är med stor glädje som vi har ingått samarbetsavtal med SHL och RF, samtidigt som vi har förlängt vårt avtal med IIHF i ytterligare tre år. Ishockey VM spelas de kommande tre åren 2015 i Tjeckien följt av Ryssland 2016 och Tyskland/Frankrike 2017. Att få möjligheten att arbeta med SHL och RF skall bli mycket spännande för NeH och att efter tre framgångsrika år få det fortsatta förtroendet som leverantör till VM i ishockey visar den framgång vi haft”, säger Peter Holm, VD för NeH.

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många företag starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland.
Kontakter

SHL: Jörgen Lindgren, VD, 072-213 1700

Riksidrottsförbundet: Max Lauritzson, Kommunikationschef, 070-595 55 08

IIHF/Infront: Christoph Mauer, Director, +41-79 958 0507

NeH: Peter Holm, VD, 070-211 9995