Datum: 8 februari 2018

NeH investerar i ny brodyrmaskin

NeH investerar ytterligare i Nordens största maskinpark med en ny brodyrmaskin. Denna investering möjliggör högre kapacitet och snabbare hantering för att erbjuda våra kunder bästa möjliga tillgänglighet.

Den nya brodyrmaskinen har fördelar både gällande flexibilitet och produktionskapacitet. De 8 brodyrhuvudena istället de 6 och med 1200 stygn per minut ökar vi kapaciteten och med en ny touch screen och möjlighet till att lagra 10 miljoner stygn i 100 olika minnen minskar vi omställningstiderna.

“Med denna investering fortsätter vi ligga i framkant gällande brodyr i Sverige och vi kan erbjuda våra kunder en kostnadseffektiv lösning med brodyr i världsklass.” säger produktionsansvarig Anneli Holm.

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många företag starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland.

http://mediabank.neh.com/neh.com/press/brodyrbild.jpg
Länkar
www.neh.com
Kontakter
Anneli Holm
070-211 99 92
anneli.holm@neh.com