Datum: 14 mars 2018

NeH levererar till Scandics hälsosatsning

Hälsa och hållbarhet är två viktiga grundpelare i Scandics varumärke och som en del i Scandics satsning på hälsa och friskvård har Scandic lanserat Scandic Health Club för all sin personal, en kombinerad webbutik och informationssida fylld med allt inom hälsa och friskvård.

NeH har under flera utvecklat varumärket XRcise, en bred sportkollektion av god kvalitet till priser som alla ska ha råd med. Baserat på XRcise produkter har NeH tagit fram och skräddarsytt en kollektion för Scandic och dess anställda som går att köpa i webbutiken, allt för att stimulera till rörelse och god hälsa.

I samband med lanseringen av webbutiken gavs alla anställda inom Scandic Sverige (c:a 6000 personer) ett presentkort som som gav alla möjligheten att fritt välja i sortimentet. En gåva som har tagits emot mycket väl och merparten av de anställda har valt att nyttja sitt presentkort.

- “Scandic är spännande kund att arbeta med då de hela tiden driver gränserna för att stärka sitt varumärke. Att få vara en integrerad del av deras interna satsning är något vi är mycket stolta över och hoppas med vår erfarenhet att kunna bidra till att deras mål nås”, säger Per Karlsson, försäljningschef på NeH.

Satsningen går nu in i en andra fas där NeH tillsammans med Scandic ska utvärdera sortimentet för att säkerställa att rätt produkter erbjuds till de anställda samt att fortsatt stimulera rörelse genom aktiviteter som presenteras i den kombinerade webbutiken och informationssidan.

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland.

http://neh.com/images/scandic.png
Kontakter
Per Karlsson
Sales Manager, NeH
070-611 99 14
per.karlsson@neh.com