NyheterKontakt

  • info@neh.com
    Tel: 019-146000
    Nasta gård 1
    SE-702 27 ÖREBRO
Datum: 21 december 2015

NeH och Svensk Handboll ingår ett brett samarbete

Svensk landslagshandboll och EM i handboll 2016, som arrangeras i Sverige, har ingått avtal med NeH för att utveckla anpassade souvenirprogram för att maximera intäkterna och stärka varumärkena.

Svensk handboll växer sig allt starkare och med framgångarna ökar kraven på alla områden. Ett område som prioriterats upp är souvenirer och profilprodukter som rätt hanterat ger både ökade intäkter och förstärker kommunikationen av varumärkena, vilket ökar värdet på svensk handboll.

“Vi märker en ökad efterfrågan från fans och partners och ser med NeH en möjlighet att stimulera denna utveckling. NeH är nordens ledande leverantör av souvenirer till evenemang. Det i kombination med deras egna produktion var de viktigaste argumenten när vi valde NeH”, säger Stefan Lövgren, VD för Svenska Handbollslandslaget AB.

Målet med samarbetet är att bredda sortimentet samt förbättra kvaliteten på produkterna för att skapa hållbara fansprodukter som lever länge. Denna utveckling samt det ökade intresse som kommer med ett hemma-EM kommer att ge större intäkter för svensk handboll.

“För oss var valet ganska enkelt. Kombinationen att NeH är partner till våra landslag och att de har en gedigen erfarenhet inom evenemang låg bakom beslutet att samarbeta med NeH”, säger Frank Ström, VD för EM i handboll 2016.

“Att vi får möjligheten att så brett arbeta med svensk handboll är både kul och smickrande. Vi hoppas att vi med våra erfarenhet kan bidra till goda upplevelser kring landslag och EM samt öka organisationernas intäkter.”, säger Peter Holm, VD på NeH.

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många företag starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland.
Kontakter

Stefan Lövgren
VD Svenska Handbollslandslaget AB
070-811 85 93

Frank Ström
VD EM i handboll 2016
070-730 17 79

Peter Holm
VD NeH
070-211 99 95