Datum: 6 februari 2018

NeH profilerar Sweden Arena i PyeongChang

Sveriges Olympiska Kommitté gör en stor satsning på Sweden Arena, en helt unik mötesplats under Olympiska Spelen i PyeongChang.

- Det är första gången i den olympiska historien som vi har ett eget hus. Det är en unik möjlighet för aktiva, ledare, partners och alla svenskar på plats i PyeongChang att ha ett hem utanför tävlingsarenorna och vi är väldigt glada att NeH har valt att vara en del av detta projekt, säger SOK:s verksamhetschef Peter Reinebo.

NeH har ingått ett avtal gällande Sweden Arena för OS i Korea, men parternas ambition är att utveckla detta till ett långsiktigt partnerskap. NeH kommer att profilera Sweden Arena samt tillsammans med SOK erbjuda gästerna möjligheten att köpa minnesvärda produkter från sitt besök.

- De olympiska spelen är en unik möjlighet och detta partnerskap ger oss en god möjlighet att visa vad NeH kan bidra med till sina kunder för att maximera sin nytta på evenemangsinvesteringar, säger NeH’s VD Peter Holm

Sweden Arena kommer att vara värd för mottagningar med internationella gäster, som sker i samarbete med den svenska ambassaden i Sydkorea. Svenska företag är med och skapar den nya arenan.

http://mediabank.neh.com/neh.com/press/SOK-nyhet.jpg
Kontakter
Peter Holm
VD NeH
070-211 99 95