Datum: 19 mars 2018

NeH ramar in SM Veckan i Skellefteå

NeH är sedan flera år officiell leverantör till RF och som en del av det samarbetet levererar all expomaterial och dekor till tävlingarna. Denna gången har vinter-veckan landat i Skellefteå och NeH har varit på plats för att säkerställa en fin inramning av tävlingarna.

Denna vecka börjar den 9:e vinterupplagan av SM Veckan i Skellefteå där hela 27 idrotter gör upp om SM medaljerna. NeH är sedan 2013 officiell partner till SM Veckan och levererar all officiellt expomaterial. Det innebär inklädnad av varje arena med Beachflaggor, Non Woven, Banderoller, skyltar, pressväggar, mm, allt för att alla partners ska få synlighet och att tävlingarna ska kännas välkomnande.

- “Vårt fleråriga samarbete med RF, med SM Veckan som en viktig hörnsten, är något vi är mycket glada för. Det är framförallt spännande att se hur SM Veckan utvecklats sedan start och SM Veckorna är nu två höjdpunkter i året sportkalender.”, säger Peter Holm, VD på NeH.

Förutom expomaterial och dekor har NeH i år tillsammans med huvudsponsorn Svenska Spel också tagit fram funktionärskläder i form av en mössa och tröja samt alla nyckelband och ackrediteringskort till hela evenemanget.

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland.

https://neh.com/images/smvecka.png
Kontakter
Mattias Blom
Key account manager, expo & dekor, NeH
070-611 99 63
mattias.blom@neh.com