Datum: 22 mars 2019

NeH - Årets Återförsäljare på Promotiongalan

Anneli Holm och Fredrik Jacobsson

NeH:s representanter på Promotiongalan Anneli Holm och Fredrik Jacobsson stoltserar med utmärkelsen Årets Återförsäljare.

SBPR, Svensk Branschförening för Profil- och Reklamprodukter, utser varje år på Promotiongalan priser till företag som med förtjänst verkat i branschen. I år utsågs NeH Svenska AB till Årets Återförsäljare, vilken är ett kvitto på att NeH:s arbete och vision ligger rätt i tiden.

NeH har under lång tid verkat för branschens utveckling tillsammans med SBPR. I år bar det arbetet frukt när NeH utsågs till Årets Återförsäljare med formuleringar som “Är duktiga på att använda annan media för att synas och kommunicera” och “De syns ofta men verkar i det tysta” samtidigt som NeH växt till ett av branschens allra största företag med en omsättning på nästan 200M SEK.

  • “NeH är mycket stolta över denna utmärkelse! Det visar att det vi gör för branschen påverkar den positivt, vilket är viktigt för fortsatt fokus på produktreklam i kommunikation och försäljning. Att vara en del av och bidra till denna spännande bransch motiverar oss att fortsätta på vår inslagna väg”, säger Peter Holm, VD på NeH.

SBPR gör ett viktigt arbete att lyfta branschen i den totala marknadsmixen och det är motiverande att verka i denna bransch som blir en allt viktigare del av företagens kommunikation.

Juryns motivering:
“Årets Återförsäljare
Har under många år jobbat målmedvetet in mot sin målgrupp.
Är duktiga på att använda annan media för att kommunicera.
De syns ofta men verkar i det tysta.
Har även växt till idag ett av Sveriges absolut största ÅF företag, med nästan 200 miljoner i omsättning.
Årets vinnare är NeH Svenska AB”

SBPR - Svensk Branschförening för Profil- och Reklamprodukter är en intresseorganisation för promotionföretag - leverantörer och underleverantörer som ska verka för att stärka profil- och presentreklamens betydelse i marknadsföringen samt tillvarata beställarnas intressen. Profilprodukt branschen har samma kärnvärden som all annan marknadsföring.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

Länkar
www.neh.com
Kontakter

Kjell Harbom
Ordförande, SBPR
0702-18 22 70
kjell@sbpr.se

Peter Holm
VD, NeH
070-211 99 95
peter.holm@neh.com