NyheterKontakt

  • info@neh.com
    Tel: 019-146000
    Nasta gård 1
    SE-702 27 ÖREBRO
Datum: 19 oktober 2015

Nu finns en webbshop för SHL!

I dag är en historisk dag, eftersom det för första gången är möjligt att köpa SHL-souvenirer från en samlad SHL-webbshop. Halsdukar, mössor, tröjor, kepsar, puckar och mer därtill från samtliga SHL-klubbar och SHL:s egen kollektion finns nu på shop.shl.se!

Tillsammans med NeH startar SHL en webbshop med centrala produkter och souvenirer för SHL och samtliga SHL-klubbar. Som samarbetspartner har SHL valt NeH Svenska AB, som agerar både producent och distributör. De uppmärksammande klubbtröjorna som fanns med på SHL:s upptaktsträff tidigare i höstas finns givetvis också med bland de många produkterna i webbshopen.

– Vi hoppas att produkterna tilltalar vår publik, klubbarnas supportrar, som ett komplement till klubbarnas egna produkter. Med sin långa erfarenhet är NeH en garant för att vi kan hålla ett kvalitativt sortiment. Företaget är bland annat IIHF:s leverantör till ishockey-VM sedan 2012 och till Tre Kronor sedan 1994, säger SHL:s vd Jörgen Lindgren.

– Vi är stolta att ha blivit utvalda till SHL:s leverantör av supporter- och profilprodukter. Vår ambition är att kunna erbjuda samtliga SHL-klubbarnas fans merchandise på en ny högkvalitativ nivå från en central plattform, säger Peter Holm som är vd för NeH.

Ta steget in i webbshopen och kika runt redan nu, adressen är shop.shl.se - välkommen!
http://mediabank.neh.com/neh.com/press/shl-webbshopp-2015.png
Länkar
shop.shl.se