Datum: 7 december 2022

Skidskytteförbundet och NeH inleder långsiktigt samarbete


Skidskytteförbundet och NeH inleder långsiktigt samarbete

NeH och Svenska Skidskytteförbundet ingår ett flerårigt samarbetsavtal med målet att stärka Förbundets varumärke samt öka kommunikation och intäkterna via profilprodukter.

Svenskt Skidskytte har en lång tradition av sportsliga framgångar och är idag i världstoppen på både dam- och herrsidan. Tillsammans med positionen som den största vintersporten bland TV-tittarna har gjort att Svenskt Skidskytte engagerat starka svenska varumärken som partners. Ambitionen för förbundets samarbete med NeH är att skapa mervärden för dessa partners genom kreativa idéer inom profilprodukter och events.

-

“ Vi bygger våra framgångar på samarbeten och vill alltid jobba tillsammans med de främsta. NeH är bäst i klassen inom företagsprofilering och eventprodukter och vi ser mycket framemot att göra den här resan tillsammans, säger Rikard Grip, Generalsekreterare på Skidskytteförbundet

NeH:s uppdrag är att arbeta strategiskt för att stärka Skidskytteförbundets varumärke ur ett långsiktigt perspektiv.

-

“ NeH har under många år samarbetat med övriga skidförbund så vi är mycket glada att Svenska Skidskytteförbundet väljer att inleda ett långsiktigt samarbete med oss. Vi tror att partnerskapet kan ge många synergier och att det kommer innebära nya sätt att exponera sporten skidskytte.”, säger Peter Holm, VD på NeH

Om Skidskytteförbundet
Svenska Skidskytteförbundet arbetar för att bredda skidskyttesporten genom starka regioner och föreningar i hela landet, popularisera skidskytte genom att arrangera hållbara evenemang i världsklass samt skapa förutsättningar för eliten att nå internationell toppklass. Vår vision är att Sverige ska vara världsledande i skidskytte.

Om NeH
NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

Kontakter

NeH Svenska AB
Peter Holm
0702-11 99 95
peter.holm@neh.com

Svenska Skidskytteförbundet
Rikard Grip
0703-72 14 05
rikard.grip@skidskytte.se