NyheterKontakt

  • info@neh.com
    Tel: 019-146000
    Nasta gård 1
    SE-702 27 ÖREBRO
Datum: 27 januari 2017

Svenska Ishockeyförbundet förlänger samarbetet med NeH

Svenska Ishockeyförbundet förlänger samarbetet med NeH

NeH har varit en självklar partner till Svenska Ishockeyförbundet sedan 1994 och nu förlängs avtalet fram till 2019.

I över 20 år har NeH varit en partner till Svenska Ishockeyförbundet. Det förlängda avtalet betyder att NeH kommer att fortsätta vara officiell leverantör till SIF och alla landslag. NeH har under sina år som partner till svensk ishockey varit en del av den starka utvecklingen och genom detta avtal kan detta utvecklingsarbete fortsätta. Det nya avtalet stäcker sig fram till 2019 och båda parter gläds åt det fortsatta samarbetet.

– Det känns jätteroligt att kunna förlänga samarbetet med NeH. Vi ser dem som en viktig partner i att bygga varumärket Tre Kronor och intresset kring våra landskamper vilket de också har gjort på ett mycket bra sätt i flera år, säger Anna Nordkvist, Marknads-, kommunikations- och försäljningschef på Svenska Ishockeyförbundet.

– För NeH har svensk ishockey varit en viktig partner och en del av bolaget sedan mitten av 90-talet och denna förlängning visar hur mycket vi tillsammans har skapat under dessa år och fortfarande ser att vi kan utveckla, säger Peter Holm, VD på NeH.
http://mediabank.neh.com/neh.com/press/sif-logga.jpg