Datum: 8 september 2020

NeH blir UNIQLO:s officiella B2B partner under Olympiska/Paralympiska projektet

NeH har utsetts till UNIQLO: s officiella B2B-partner från och med den 9 september och kommer att erbjuda profilprodukter till de svenska olympiska och paralympiska kommittéerna och deras partners. Detta nya samarbete syftar till att möjliggöra ett ännu starkare engagemang bland partnerna.

Inför OS 2020 i Tokyo inledde de svenska olympiska (SOC) och svenska paralympiska kommittéerna (SPC) ett samarbete med den globala klädhandlaren UNIQLO. Under det senaste året har NeH och UNIQLO diskuterat hur NeH kan tillföra värde till UNIQLO-partnerskapet med SOC och SPC. Resultatet är att NeH och UNIQLO startar ett nytt partnerskap från 9 september där NeH med sitt integrerade system från order till leverans kan uppfylla de krav som ställs av partners idag.

NeH, UNIQLO och SOC och SPC är övertygade om att detta samarbete kommer att vara en optimal lösning för alla parter och bidra till att främja rörelsen mot OS 2020 och Paralympics och Peking 2022 vinter- och paralympiska spel.

  • “Det är mycket spännande att få arbeta med UNIQLO som är ett företag i framkant när det gäller design, kvalitet och hållbarhet. Med deras produkter och processer och vår helhetslösning mot företagskunder ser jag stora möjligheter att leverera goda värden till Svenska Olympiska och Svenska Paralympiska Kommitéerna och deras partners.”, säger Peter Hultqvist, Försäljningschef på NeH.

  • “Vi har sett fram emot att starta detta partnerskap med NeH för att erbjuda Sveriges Olympiska och Paralympiska partners en komplett lösning av reklamkläder. Tillsammans strävar vi efter att göra det möjligt för partners att stärka sin identitet och visa sitt stöd för våra idrottare före och under de olympiska och paralympiska spelen i Tokyo 2020 och Peking 2022”, säger Nikolina Johnston, Operations Manager Sweden UNIQLO.

UNIQLO är ett varumärke inom Fast Retailing Co., Ltd., ett ledande japanskt detaljhandelsföretag med globalt huvudkontor i Tokyo, Japan. UNIQLO är det största av åtta varumärken i Fast Retailing Group. De andra är GU, Theory, Helmut Lang, PLST (Plus T), Comptoir des Cotonniers, Princesse tam.tam och J Brand. Med en global försäljning på cirka 2,2905 biljoner yen för räkenskapsåret 2019 som slutade 31 augusti 2019 (21,53 miljarder US- dollar, beräknat i yen enligt slutet av augusti 2019 på 1 $ = 106,4 yen), är Fast Retailing en av världens största klädaffärsföretag och UNIQLO är Japans ledande specialhandlare.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

https://neh.com/images/logo-uniqlo-news.png
Länkar
www.uniqlo.se
Kontakter
Peter Hultqvist
Försjälningschef
070-600 08 12