Datum: 20 december 2022

Svenska Ishockeyförbundet och NeH förlänger samarbetsavtal till 2026


Svenska Ishockeyförbundet och NeH går in på sitt fjärde decennium tillsammans – det står klart efter att parterna tecknat nytt samarbetsavtal som sträcker sig fram till 2026.

Svensk ishockey och NeH har en lång historia av framgångsrikt samarbete, vilket gjorde det enkelt för båda parter att förlänga samarbetet med befintlig struktur. Efter två år med pandemi ser parterna fram att utveckla det samarbete när nya möjligheter öppnar upp sig. NeH är fortsatt Officiell Partner till Svenska Ishockeyförbundet och leverantör av alla profilprodukter och merchandise.

-

“ Vi är mycket glada över att förlänga avtalet med NeH. Vi har ett brett och väl fungerande samarbete som sträcker sig över alltifrån profilprodukter och merchandise till sargreklam, och vi ser att NeH är en nyckelspelare för oss“, säger Christer Plars, kommersiell chef på Svenska Ishockeyförbundet.

NeH:s uppdrag är att utveckla intäktsmöjligheterna för Svenska Ishockeyförbundet samt stärka varumärket svensk ishockey ur ett långsiktigt perspektiv.

-

“ Det är med stor ödmjukhet vi tittar framåt med Svenska Ishockeyförbundet när vi går in i det fjärde decenniet och som partner fortfarande ser stora möjligheter att utveckla vårt samarbete. Vi ser mycket fram emot fortsättningen med förbundet som dessutom kommer att innehålla ett VM på hemmaplan“, säger Peter Holm, VD på NeH.

År 1994 inleddes samarbetet mellan NeH och Svenska Ishockeyförbundet i samband med VM i ishockey i Sverige 1995. Sedan dess har man varit partners och med den ingångna förlängningen över 2026 kommer samarbetet gå in på sitt fjärde decennium.

Om Svenska Ishockeyförbundet
Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1912. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle. Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med drygt 400 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare som huserar i 360 ishallar.

Om NeH
NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

Kontakter

NeH Svenska AB
Peter Holm
0702-11 99 95
peter.holm@neh.com

Svenska Ishockeyförbundet
Christer Plars
070-42 626 21
christer.plars@swehockey.se