NyheterKontakt

  • info@neh.com
    Tel: 019-146000
    Nasta gård 1
    SE-702 27 ÖREBRO
Datum: 15 december 2016

NeH och Blodomloppet förlänger samarbetet

Blodomloppet är ett viktigt evenemang som stödjer och uppmuntrar oss alla till att ge blod. NeH och Blodomloppet ingick ett samarbetsavtal 2014 och efter 3 goda år har parterna valt att förlänga samarbetet med 3 år.

NeH är huvudpartner till Blodomloppet kommer fortsättningsvis att leverera alla produkter samt ansvara för all logistik kring evenemangen gällande exponeringsmaterial. Dessutom kommer parterna arbeta för ett mer attraktivt evenemang kring varje lopp för att öka attraktionen både för löpare och åskådare.

“Att fortsätta arbeta med Blodomloppet känns viktigt och var en självklarhet för oss på NeH. Det är ett initiativ som förutom driver blodgivning också stimulerar till rörelse, två viktiga områden för en god hälsa”, säger Peter Holm, VD på NeH.

Claes Fagerström, ordförande Blodomloppet, säger “Blodomloppet är idag Sveriges största aktivitet för att stärka svensk blodgivning och 2016 deltog 112 000 personer våra lopp. NeH har varit en viktig partner till oss för att kunna utveckla vårt evenemang och fortsätta öka antalet deltagande löpare och företag. Det är därför mycket glädjande att vi fortsättningsvis får arbeta med NeH”.

Blodomloppet är ett motionslopp som äger rum på 15 orter och vars syfte är att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen. Promenera, jogga eller spring 5 eller 10 kilometer tillsammans med dina arbetskamrater och vänner avsluta med en skön picknick efter loppet.

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många företag starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland.
http://mediabank.neh.com/neh.com/press/blodomloppet.jpg
Kontakter

Claes Fagerström
Ordförande, Blodomloppet
Mobil: 0705-60 18 60

Peter Holm
VD, NeH Svenska AB
Mobil: 070-211 99 95